info@dewerkplekspecialist.nl

013-3029491

mijn account:

designmeubelen voor kantoor en thuis werken

MUTE MIRA GELUIDSWERENDE WAND

Geluidswerende scheidingswand van MUTE MIRA

MUTE MIRA baffle met verlichting

Bedrijfsruimten met hoge plafonds zorgen heel vaak voor akoestische problemen. Onze baffles zijn zeer effectief voor geluidsdemping en galm redusering. Het tijdloze en ingetogen voorkomen van de MUTE SCREEN maakt deze scheidingswand zeer veelzijdig inzetbaar. Iedere wand wordt met vakmanschap en grote zorg gefabriceerd. Het resultaat is eenvoudig en geraffineerd tegelijkertijd.

Geluidswerende wanden akoestisch MUTE-MIRA BUFFLE MET VERLICHTING-4
Geluidswerende wanden akoestisch MUTE-MIRA BUFFLE MET VERLICHTING Dutchscreed akoestiek

AMMANU VERLICHTING

DUCHTCREEN werkt samen met AMMANU die duurzame en kwalitatief hoogwaardige LED-verlichting produceert om iedere omgeving te voorzien van optimale dynamische verlichting. De MUTE MIRA heeft twee uitvoeringen (platte en gebolde lamp) voor verschillende toepassingen.

Geconcentreerd werken

Goede akoestiek zorgt er voor dat je geconcentreerd kunt werken en draagt bij aan het comfort van de werkplek. Bovendien is wetenschappelijk bewezen dat het zorgt voor een betere concentratie en minder stress. De Novu scheidingswanden zijn voorzien van een een gerecycled textiel.

Akoestische scheidingswand Dutchscreen Mute
Geluidswerende wanden akoestisch MUTE-MIRA BUFFLE MET VERLICHTING-3 ammanu verlichting

Géén verlies van (dag)licht

Ruimtes met hoge plafonds zorgen vaak voor akoestische problemen. Baffles zijn effectief voor geluiddemping en galmreducering, maar zorgen vaak voor het verlies van (dag)licht. Dankzij de MUTE MIRA is dat verleden tijd.

Deze innovatieve, stijlvolle baffle optimaliseert de akoestiek en zorgt daarnaast voor hoogwaardig licht met behulp van een biodynamische lichtlijn (2700K – 6500K). MUTE MIRA heeft op tal van plekken toegevoegde waarde, in een industriële omgeving, op kantoor, in de horeca, leisure-omgeving of de publieke ruimte.

De strakke moderne uitvoering van zowel het paneel als de verlichtingsarmatuur, zorgt ervoor dat MUTE MIRA overal geruisloos opgaat in het interieur. Visuele rust ontstaat als vanzelfsprekend en helpt iedereen om optimaal te focussen.

UNIEKE COMBINATIES MOGELIJK

De juiste combinatie mogelijkheden om geluidsoverlast te bestrijden is nu ook mogelijk met een ingebouwde verlichtingsunit waardoor er ruim voldoende (dag)licht op de werkplek is te realiseren

Last van geluidsoverlast op de werkplek?

Vraag onze experts om advies!