info@dewerkplekspecialist.nl

013-3029491

mijn account:

designmeubelen voor kantoor en thuis werken

Akoestiek panelen

Geluidswerende wandpanelen van MUTE PANEL

Mute PANEL Geluidswerend wandpaneel

Een goede akoestiek is voor iedere werkomgeving van essensieel belang. Het reduceert de geluidsproductie en verhoogt het comfort en productiviteit en hierbij worden afleiding van hinderlijk geluid en stress verminderd. DUTCHCREEN heeft met het MUTE programma een serie akoestische /geluidswerende panelen ontwikkeld die een hoogwaardige afwerking hebben en de vele stof mogelijkheden vriendelijk oogt.

Geluidswerende scheidingswand Mute Dutchscreen
MUTE geluidswerend akoestisch wandpaneel van Dutchscreen snelle levertijd

EINDELOZE TOEPASSINGEN

De MUTE PANEL kan zowel worden geplaatst tegen muur als plafond, maar zijn ook leverbaar met magneet-strips aan de achterzijde voor montage aan de metalen achterwand van een archiefkast, roldeurkast of schuifdeurkast. Zelfs het uitvullen van een hele muur is een optie. Zo kan een gehele ruimte worden aangepakt, binnen één consistente stijl en behoort geluidsoverlast tot het verleden.

Geconcentreerd werken

Goede akoestiek zorgt er voor dat je geconcentreerd kunt werken en draagt bij aan het comfort van de werkplek. Bovendien is wetenschappelijk bewezen dat het zorgt voor een betere concentratie en minder stress. De Novu scheidingswanden zijn voorzien van een een gerecycled textiel.

Akoestische scheidingswand Dutchscreen Mute
stofkleuren akoestische wanden Dutchcreen

Flexibel in kleuren en afmetingen

In een one size fits all geloven we niet. Daarom bieden we een breed assortiment aan in stoffen en dankzij de flexibele productiefaciliteit is maatwerk gewoon de standaard. Dit alles met vlotte doorlooptijden en tegen een juiste prijs.

Wilt u liever een “eigen”stof gebruiken geen probleem we maken graag een prijsopgave.

KWALITEIT ZONDER CONCESSIES

De DUTCHCREEN producten worden volledig in Nederland gefabricerd. Van ontwikkeling tot productie, met maar één doel: de juiste kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen en productietechnieken. Kwaliteit betekent voor ons echter meer dan dat. Er wordt daar waar mogelijk gewerkt met verantwoord geproduceerde materialen en bieden tevens plaats aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Last van geluidsoverlast op de werkplek?

Vraag onze experts om advies!