info@dewerkplekspecialist.nl

013-3029491

mijn account:

designmeubelen voor kantoor en thuis werken

GELUIDSWERENDE WERENDE PLANTENBAKKEN

Geluidswerende plantenbakken

SENA - plantenbakken

 Met de akoestische en geluidswerende plantenbak zorgt u op het kantoor voor meer privacy, een verbeterde akoestiek en groen voorziening in éé’n. Door de planten op ooghoogte waan je je direct in een prettige en natuurlijke omgeving. Het zorgt voor rust en privacy zonder het gevoel te klrijgen opgesloten te zitten. 

akoestisch geluidswerende plantenbak Sena Dutchscreen
akoestisch geluidswerende plantenbak Sena Dutchscreen

Groen op kantoor

Werken in een omgeving met veel planten heeft een enorm positieve invloed op de mens. Uit talloze onderzoeken is telkens gebleken dat het gebruik van planten in kantoor en thuisomgeving bijdragen aan het geluk en de gezondheid van medewerkers. Gewiib simpelweg door planten te gebruiken in de werkruimte creër je een natuurlijke omgeving, Tevens heeft het een positieve uitwerking op de luchtkwaliteit.
Ook economisch gezien is investeren in groen een slimme keuze, de productiviteit neemt toe en het ziekteverzuim af, zo verdienten de SENA akoesitsch plantenbakken zichzelf binnen afzienbare tijd weer terug.

Akoestiek om te koesteren

Met een optimale dikte van het toegepaste akoestische materiaal, absorbeert de SENA op een heel effectieve manier geluid. De geluidswerende wanden weten ook in de lage frequenties optimaal te presteren. Dit in tegenstelling tot veel akoestische producten die dit niet niet op de juiste manier weten te absorberen. Daarbij verstrooien de planten geluid, waarmee hinderlijke geluidsreflecties worden verminderd.

Akoestische scheidingswand Dutchscreen Mute
akoestisch geluidswerende plantenbak Sena Dutchscreen

Duurzaamheid

Onze plantenbakken worden vervaardigd uit bureauwerkplekken die worden afgeschreven. Van deze bureauwerkplekken worden vaak de stalen onderstellen opgeknapt en krijgen een tweede leven, voor de bladen was dat in de veel gevallen niet weggelegd. Door het gebruik van deze bladen krijgen ook nu de bureaubladen een nieuwe kans en produceren wij met deze oude bureaubladen het frame van de SENA plantenbak. Samen met de de akoestische vulling, dat wordt geproduceerd uit afgedankte kleding, is de SENA nu al voor meer dan 70% opgebouwd uit gerecyclede materialen. Zo blijven we zoeken naar andere kansen dit percentage verder omhoog te uit te breiden.

Last van geluidsoverlast op de werkplek?

Vraag onze experts om advies!