info@dewerkplekspecialist.nl

013-3029491

mijn account:

designmeubelen voor kantoor en thuis werken
Actiu Design kantoormeubelen

Bureau werkplekken

IActiu is een vooraanstaand productent van Kantoormeubelen met veel oog voor een eigentijds en moderne kantoorinrichting. In Spanje is Actiu een van de grootste meubelfabrikanten en verzorgt de export naar vele landen in Europa en daar buiten. Inspiratievolle bureau werkplekken vormen de basis van elke kantooromgeving waar medewerkers plezier kunnen samenwerken om een maximaal resultaat te behalen. Wilt u u weten hoe dit ook voor jou kan werken neem dan contact met ons op voor een afspraak. 

Bench werkplekken met zijkasten duo bureaus

Talent

gemaakt om te creëren

MULTIFUNCTIONEEL IN GEBRUIK (grote veelzijdigheid) Klaar voor het nieuwe werken 3.0 
Talent is een mobiel, opvouwbaar en in hoogte verstelbaar bureausysteem dat geen elektrische aansluiting nodig heeft. Ideaal voor tijdelijke projekten. De kwaliteit en veiligheid worden gegarandeerd door de Duitse GS-certificering 

Mobility

Het Architecten bureau

Mobiliteit is dé oplossing voor werkplekken die succes garanderen. Ondersteuning bieden aan meerdere culturen en werkstijlen. De hoogte van elk bureau kan op een onafhankelijke manier worden geregeld. Mobiliteit bevordert het individuele welzijn en de ontwikkeling. 

Arkitek

gemaakt om te creëren

Arkitek is een programma van bureaus die beantwoorden aan een architecturale visie voor de inrichting van kantoren . Modellen die operationele oplossingen bieden met een uniek ontwerp en hoogwaardige materialen. De bladen zijn leverbaar in een aantal melamine kleuren en ook in een aantal glasvarianten. Zo draagt dit programma bij aan een moderne kantoorinrichting en een stijlvol directie kantoor.

Vital Plus Spine

Het Architecten bureau

Spine combineert ruimte en functie, afhankelijk van de behoeften van elk project, waardoor composities, afwerkingen en technische oplossingen van meerdere afmetingen mogelijk zijn.