info@dewerkplekspecialist.nl

013-3029491

mijn account:

designmeubelen voor kantoor en thuis werken

Balieopzet tbv Tera receptiebalie

Balieopzet deel met ledverlichting Simply receptiebalie

Balieopzet deel met ledverlichting Simply receptiebalie heeft een hoog afwerkingsniveau en is in verschillende kleuren te bestellen. De afmetingen van het opzetdeel  is 1000mm x 282mm x 650mm. Het bovenblad van de balieopzet is afgewerkt met een glazen top
Kleur :

Hoogglans Wit,
Hoogglans Zwart
Hoogglans Antraciet

 670,00 ex btw

Beschrijving

Balieopzet deel met ledverlichting Simply receptiebalie

Balieopzet deel met ledverlichting Simply receptiebalie heeft een hoog afwerkingsniveaue en is in verschillende kleuren te bestellen. De afmetingen van het opzetdeel  is 1000mm x 282mm x 650mm. Het bovenblad van de balieopzet is afgewerkt met een glazen top.

Door het gebruik van het opzetdeel voor de receptiebalie simply krijgt de receptie en ontvangstbalie een luxere uitstraling

Kleur :

Hoogglans Wit,
Hoogglans Zwart
Hoogglans Antraciet

Levertijd

Het opzetdeel heeft een zeer korte levertijd van 4 tot 5 weken.

Montage
De receptiebalie wordt bij u ter plekke gemonteerd en u heeft er zelf geen omkijken naar alles wordt geregeld en zelfs het verpakkingsmateriaal wordt netjes weer mee genomen.

Vragen
Onze ontvangstbalie heeft verschillende mogelijkheden qua afmetingen en mogelijkheden. Staat uw opstelling er niet bij vraag ons om meer informatie! Zo is er bijvoorbeeld ook een lagere unit speciaal voor het ontvangen van een minder valide persoon of personen.

Extra informatie

kleur van de balieopzet

, ,