info@dewerkplekspecialist.nl

013-3029491

mijn account:

designmeubelen voor kantoor en thuis werken

Onze Webwinkels

In ons gamma hebben we een 3-tal Webwinkels die gericht zijn op de verkoop van Kantoormeubelen. Heeft u speciale wensen voor producten en kunt u ze niet bij ons vinden neem dan even contact met ons we zoeken dan naar een passende oplossing.  

Ergonomieexpert.nl

Een website, zoals de naam al doet vermoeden ,gespecialiseerd in de ergonomie van en rondom de werkplek. Vandaag de dag moet de werkplek voldoen aan allerhande wet en regelgeving zoals bijvoorbeeld de Arbo, NEN MVO ect. Het assortiment van de Ergonomie Expert is hier voor een heel groot deel op afgestemd.

Mijnkantoormeubelen.nl

Onze webshop mijnkantoormeubelen.nl is de oudste broer van onze webwinkels en bestaat al sinds 2009. De shop is inmiddels uitgegroeid in een heel breed assortiment en eigenlijk niet meer weg te denken op het internet in Nederland en België. Veel klanten vinden hier de oplossing voor hun probleemstelling.

DeInterieurshop.nl

Een classe apart als het gaat om stijlvol uw bedrijfsruimten kantoorruimten, kantine en vergaderruimte sfeervol aan te kleden met een flinke knipoog naar design en smaak. natuurlijk hebben we ook hier rekening gehouden met alle eisen die we vandaag de dag aan onze werkomgeving stellen

Zitstabureau elektrisch duo werkplekken met 10 jaar garantie
Duo bureau werkplekken
Design bureau Arkitek glazen tafels en direktiebureau
Glazen bureau tafels Arkitek
Elektrisch verstelbaar zitstabureau 10 jaar garantie beste koop
Zitstabureau ERGOmax PLUS Elektrisch 65-130 cm met 10 jaar garantie
Bureaustoel Rotterdam met netbespanning rug en zitting
Bureaustoel Rotterdam met netbespanning rug en zitting