info@dewerkplekspecialist.nl

013-3029491

mijn account:

designmeubelen voor kantoor en thuis werken

Fijnste vloer ervaring met de vloeren van Belakos

Al 60 jaar een prachtige basis voor elk interieur
Projectstoffering voor iedere woon en kantoorruimte
Projectstoffering voor iedere woon en kantoorruimte

Voor iedereen binnen vloerbereik!

“RUIME KEUZE VOOR ELK BUDGET”

“VERANTWOORD OMGAAN MET DE WERELD
VRAAGT OM VERANTWOORD ONDERNEMEN”

 

Tapijt

Resistanz tapijtcollectie doet zijn naam eer aan: het biedt weerstand aan invloeden van buitenaf en verlengt de levensduur van het tapijt. De speciale polyamide-vezel heeft een aantal unieke eigenschappen. Resistanz-tapijt is sterk en licht- en kleurecht.

Tapijttegels

Tapijttegels zijn geschikt voor elk interieur. Combineer kleuren en design voor elk uniek en specifiek project. Een tapijttegel is eenvoudig te plaatsen, gemakkelijk in onderhoud en kan bij beschadiging eenvoudig worden vervangen.

PVC Click laminaat

Met The Rigid tovert u snel elke ruimte om tot een ware beleving. Het plaatsen van de vloer is eenvoudig . uw vloer direct installeren over een bestaande vloer of een vloer met kleine oneffenheden.

PVC Vloeren

De unieke houtdessins op de planken, in superscherpe prints, geven de vloer de ‘look & feel’ van een echt natuurproduct. De uitstraling is warm en het onderhoud is eenvoudig.

Karpet Vloerkleed

Een Karpet of Vloerkleed op maat gemaakt. We willen tenslotte ‘het onderste boven’. Voor íedereen. In dit geval: tapijt!. Ideaal te combineren met onze harde vloeren

Forbo Vloeren

Forbo Flooring is wereldwijd producent van kwalitatief hoogwaardige vloeren. Detotaaloplossingen voor elk project Met ons werken heeft u alles bij één leverancier. Wel zo gemakkelijk.

Om ons assoritment aan diensten te complementeren en de klant te ontzorgen bij het realiseren van projecten of herinrichten van bestaande bedrijfsruimte leveren wij een totaal pakket waaronder ook projectstoffering. Je kunt hierbij denken aan harde of zachte vloerbedekking.  Wanneer je het hebt over zachte vloerbedekking kun je denken aan tapijt op 400cm of 500cm breedte. echter tapijttegels hebben echter ook grote voordelen zeker als het gaat om het inrichten van reeds bestaande kantoren. Een van die voordelen is dat je de tegels altijd kunt vervangen voor andere en de ruimtes niet volledig leeg hoeft te halen wanneer er opnieuw stoffering moet worden aangebracht. De tapijttegel is dan qua aanschaf wellicht iets duurder maar doordat je minder geld hoeft uit te geven aan montage, verhuizen van meubelen verdien je de aanschaf dubbel en dwars weer terug. We maken graag voor u een vergelijking en geven bij onze projecten een gedegen advies op welke toepassing dan ook. Eventueel met ondersteuning van onze fabrikanten.