info@dewerkplekspecialist.nl

013-3029491

mijn account:

designmeubelen voor kantoor en thuis werken

Receptiebalie en Ontvangstbalies

Een nieuwe receptiebalie

Handcrafted delights that instantly brighten up your day. Whether its chocolate, vanilla or cinnamon, we use the finest ingredients to produce these mouth watering artifacts.

Architectuur

Architectuur, zuiverheid en sterke samenhang tussen materialen: Dit zijn de bijzonderheden van het receptiebalie programma van de Z2 lijn. De combinaties van hout, lak vormen samen een uitgekiende balans en creëren samen een perfect design, elegantie en eenvoud.

UITSTRALING

Stijl en elegantie zonder de functionaliteit te verwaarlozen, een essentieel aspect van elke ontvangsteenheid.

Combinaties

De receptie is het eerste contactelement met de buitenwereld, maar het wordt steeds vaker een goed ingerichte werkplek..

Het ontmoeten in de entree van uw bedrijf heeft invloed op uw relaties en kunnen de gun factor positief beïnvloeden Een functionele doordacht ontwerp in perfecte balans vormen de basis van uw uitstraling naar de buitenwereld.

Video afspelen

Ruim assortiment en kleuren

Met een ruim assortiment aan mogelijkheden in afmetingen en kleuren geven onze receptiebalie en ontvangstbalies ongekende mogelijkheden en stelt u in staat een balie te creëren die aansluit op de ultieme uitstraling die passend is bij de core-bussiness van het bedrijf

De receptiebalie ook wel ontvangstbalies genoemd, worden gemaakt voor langdurig en intensief gebruik. Een investering die het dubbel en dwars waard is. Het is tenslotte de de eerste indruk die uw klanten en of gasten krijgen wanneer ze uw bedrijfs en ontvangstruimte betreden. Een eerste indruk krijg je maar 1 keer. De uitstraling moet zijn stijlvol worden afgestemd en passen bij uw corporate business. In de praktijk zien we echter dat er vaak nog wel het een en ander mis is. De balie is het visitekaartje van uw onderneming en verteld in een paar seconden iets in grote lijnen over u als ondernemer. Voor onze klanten hebben we een aantal receptiebalies in ons assortiment opgenomen die een strak, modern en stijlvol uiterlijk hebben en zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Receptiebalie ontvangstbalie uitgiftebalie toonbank Pearl

In de praktijk is een Entree of ontvangstruimte vaak gedateerd. De receptiebalie is echter vaak de eerste indruk van uw bedrijf. Een mooie receptiebalie zorgt voor de juiste uitstraling en geeft uw entreeruimte een zakelijke en professionele uitstraling. Door het plaatsen van een receptiebalie weten uw klanten en/of bezoekers direct waar ze moeten zijn.
Het is belangrijk dat er ook achter de balie voldoende werkruimte is voor een receptioniste en om een telefooncentra, computer en eventueel een printer te plaatsen. Daarnaast is het handig om opbergruimte te hebben om kantoorbenodigdheden, reclamemateriaal enzovoort in op te bergen.


Onze balies zijn leverbaar in verschillende standaard afmetingen, en uitvoeringen en kleurmogelijkheden. Zo hebben we grote ontvangstbalies, kleine balies voor bijvoorbeeld een reisbureau, een dokterspraktijk of tandartspraktijk. Ook organische vormen zoals half ronde balies. Ontvangstbalies met een glazen afwerking.  

ONTVANGSTBALIE IS MODULAIR UITBREIDBAAR

Een aantal van onze balie programmas zijn modulair uit te breiden en aan te passen naar de wensen van onze klanten. Zo kan een balie worden voorzien van een laag gedeelte om bezoek op een ander niveau tegemoet te treden of zelfs te gebruiken voor een korte bespreking. Het lage balie deel is ook heel goed geschikt voor de ontvangst van kinderen of minder valide(n).  Voor elke bedrijfsruimte hebben we een passende balieoplossing. De receptiebalies zijn verkrijgbaar in de veel verschillende kleuren volgende kleuren: licht eiken, donker eiken, robson eiken, wit en hoogglans met trendy kleuren ook wanneer u een receptiebalie zoekt in volledig zwarte kleur dan hebben we die standaard in ons assortiment en dat alles voor een zeer betaalbare prijs. Een receptiebalie laten ontwerpen is natuurlijk ook altijd een mogelijkheid echter een stuk kostbaarder dan een modulaire balie. De praktijk leert dat u vaak ook met een modulair oplossing desgewenst met een kleine aanpassing heel goed uit de voeten kunt en dat de prijs een stuk lager ligt dan dat u voor een speciaal ontworpen balie zou moeten betalen. Daarnaast kan voor u een levertijd van belang zijn. De interieurbouwer heeft vaak een lange levertijd van meer dan 8-12 weken terwijl de standaard modulaire receptiebalie een levertijd heeft van maximaal 4-6 weken. U houd dan geld over om bijvoorbeeld ook nog een leuk zitje aan te schaffen of de ruimte leuk aan te kleden met beplanting of kunst.  Een aantal balies die te leveren zijn met glazen elementen. Tevens zijn onze receptie en ontvangstbalies heel goed bruikbaar als toonbank in een winkel of reisbureau. Met elk budget hebben we een passende oplossing. Vaak worden balies ook wel door een interieurbouwer gemaakt dat heeft voordelen maar ook nadelen. Vaak duurt het lang voordat de balie vanuit een ontwerpfase uiteindelijk bij u in uw bedrijfspand komt te staan terwijl ons assortiment zo is opgebouwd dat we een aantal standaard varianten uit voorraad kunnen leveren of een maximale levertijd hebben van een week of 4. Onze receptiebalies zijn gemaakt voor intensief en langdurig gebruik. Het design kan een melamine houtlook hebben maar ook een unikleur hoogglans. Dit materiaal is kras bestendig, anti spiegelend en is zeer onderhoud vriendelijk.

Op dit moment bestaat ons assortiment uit ruim 8 volledige receptiebalie programma’s. Binnen elk programma zijn uitgebreide mogelijkheden en maatvoeringen mogelijk. Eigenlijk te veel om te laten zien in een Webwinkel. Dus als u niet de receptiebalie gevonden waarnaar u op zoek bent neem dan gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken. Natuurlijk kunt u ook een afspraak om de vele mogelijkheden die onze ontvangstbalies hebben verder te bespreken. 

MAATWERK RECEPTEBALIES

Zie bijgaand enkele foto’s van recente projecten waarin we vanuit een standaard balie in vaste hoogte op basis van de klantwensen een nieuwe situatie hebben gecreëerd met elektrisch verstelbare werkplek(ken) met optimale instelbaarheid voor de gebruikers.

Gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij reeds gerealiseerde projecten